η εταιρεία

Η εταιρεία Fantoni SpA βρίσκεται στην περιοχή Όσοπο της επαρχίας Ούντινε στην Ιταλία. Πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα brand στη διεθνή αγορά παραγωγής ινοσανίδας, νοβοπάν και επίπλων γραφείου.

Η Fantoni έχει εισαγάγει στην αγορά μια μεγάλη γκάμα πανέλων για τοίχους και οροφές.


Η στελέχωση της με άρτια καταρτισμένους μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, το έμπειρο, ικανό και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της σε συνδυασμό με το σύγχρονο κατασκευαστικό εξοπλισμό και την υψηλή υλικοτεχνική υποδομή αποτελούν εχέγγυα και διαπιστευτήρια πως η εταιρεία μπορεί ανταποκριθεί επιτυχώς και στον πιο απαιτητικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Image

Με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων υλικών υπό το πρίσμα του βιώσιμου σχεδιασμού, βασική προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί ο άνθρωπος και η ακουστική του άνεση. Για το λόγο αυτό, η Fantoni προσφέρει ξύλινες ηχοαπορροφητικές επενδύσεις και ψευδοροφές υψηλής αισθητικής και απόδοσης, με γραμμικές και κυκλικές διατρήσεις, ακολουθώντας τις επιταγές της ακουστικής του χώρου στον οποίο εφαρμόζονται.

Image

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media

Πληροφορίες

43 , 26th October Str., Business Centre Limani
546 27 Thessaloniki -Greece
+30 2310 551189
+30 2310 540870
info@timberag.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.